Ексдепутат із Сумщини вдруге намагається поновитися на роботі у міськраді

31.03.2021

Депутат Охтирської міськради минулого скликання Олександр Шнайдер вирішив вдруге спробувати поновитись на роботі в Охтирській міській раді. Про це Охтирському порталу стало відомо з ухвали суду.

Олександр Шнайдер звернувся до суду з позовом до виконкому ОМР про поновлення на роботі та стягнення заробітної плати за час вимушеного прогулу, в якому просить поновити строк на звернення до суду, звільнити його від сплати судового збору за подання цього позову; поновити його на роботі на посаді відповідального чергового у Виконавчому комітеті Охтирської міської ради Сумської області; стягнути з Виконавчого комітету Охтирської міської ради Сумської області середню заробітну плату за час вимушеного прогулу з 25.10.2019 р.; допустити негайне виконання рішення суду в частині поновлення його на роботі і стягнення заробітної плати за один місяць; стягнути з Виконавчого комітету Охтирської міської ради Сумської області компенсацію моральної шкоди в розмірі 10 000 грн.

Шнайдер уже звертався до суду, навіть виграв справу в першій інстанції, але міськвиконком отримав перемогу в апеляційному суді.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: