У Сумах посварилися колишній та діючий секретарі міської ради

31.03.2021

Сьогодні, 31 березня, у Фейсбуці секретар Сумської міської ради VІІІ скликання Андрій Баранов опублікував публічну відповідь чинному секретарю міськради Олегові Рєзніку. Двоє політиків вступили у публічну перепалку через програму “Безпечне місто”, а конкретно – через встановлення системи відеоспостереження у Сумах.

“Друзі, знайшов час відповісти на “закиди” секретаря Сумської міської ради Олега Рєзніка в мій бік аж у двох його дописах стосовно Безпечного міста. Він так мене повеселив, так все це мило, по-дитячому виглядає

Дякую, Олеже Миколайовичу, за таку увагу до моєї роботи, але питання, яке озвучуєте треба вивчати, тут на авось не пройде, тут вам не студенти на парі! Вибачте, це політика до якої ви ще не звикли, да і по суті в якій ніколи не були. Так заскочили в раду на “горбу” президентського рейтинга, не розуміючи процесів і не працювавши в громадському секторі. Про історію активної громадянської позиції взагалі мовчу – її, схоже, просто не було. Тому, велкам в Сумську Політику

А тепер стосовно того, що ви називаєте “встановлення відеокамер” чи “закупівлю та обладнання відеокамер”, а насправді в масштабах міста це називається “Безпечне місто”. А в Програмі Автоматизації, до якої ви вносили зміни, це називається – 4.27 “Встановлення сучасних систем відеоспостереження”. Саме Систем, і, що важливо – сучасних!

Чому я акцентую увагу на цьому важливому аспекті? Тому що Безпечне місто – це система. Якщо ви хочете щоб вона успішно працювала та була життєздатною, вона має бути цілісною та мала здатність до самоорганізації. Ласкуткова автоматизація “а давайте поставимо камери на в’їздах в місто” вже на моїй пам’яті два рази закінчувалось “освоєнням” коштів – закупівлею камер, потім камери або викрадали (навіть у поліції!) або, в кращому випадку, їх переставляли на “побутові потреби” виконкома, далі списували. Все. Починай з початку”, – написав на своїй сторінці Андрій Баранов.

У відповідь Олег Рєзнік звинуватив попередника у тому, що той проголосував проти пропозиції про виділення коштів на закупівлю та обладнання камер відеоспостереження.

“Одним із пунктом Предвиборчої програми в депутати Сумської міської ради – “Суми – місто безпеки (забезпечення безпеки на вулицях шляхом встановлення камер відеоспостереження)”.

24.03.2021 р. на засіданні V сесії Сумської міської ради VIII скликання, депутатами були підтримані мої пропозиції, про виділення коштів на закупівлю та обладнання камер відеоспостереження. Але чомусь, не всі депутати хочуть безпеку в нашому місті. Партія ЄС взагалі в голосуванні участі не брала, а колишній секретар СМР чомусь був проти (потрібно працювати, а не бла, бла…). Так і працюємо з профі в лапках!”, – написав Олег Рєзнік.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: