На Роменщині жартівниця повідомила у поліцію про грабіж, якого не було

31.03.2021

На спеціальну лінію поліції «102» зателефонувала жителька Роменського району, яка повідомила, що до неї додому прийшли невідомі жінки, які назвались представницями однієї з кредитних установ міста. Зі слів заявниці, спочатку вони вимагали віддати кошти, які та заборгувала, а вже потім відібрали в неї паспорт та мобільний телефон та зникли у невідомому напрямку.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група Роменського районного відділу поліції для з’ясування всіх обставин події. Орієнтування, з описом авто на якому пересувались ймовірні зловмисниці, було передано всім нарядам поліції. Вже через деякий час транспортний засіб помітили та зупинили працівники групи реагування патрульної поліції.

Під час перевірки інформація не підтвердилась. Сама ж заявниця, яка перебувала в нетверезому стані, зізналась, що ніхто її не грабував.

Відтак правоохоронці склали на жінку протокол про адміністративне правопорушення, передбачене ст. 183 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: