Працівника агролісгоспу на Сумщині оштрафували за хабар

01.04.2021

Співробітника ДП “Кролевецький агролісгосп” визнано винним за спробу пропозиції надання неправомірної вигоди.

Глухівським міськрайонним судом Сумської області громадянину було призначено покарання в вигляді штрафу у розмірі 17 тис грн за вчинення злочину передбаченого ч. 1 ст. 369 КК України.

Допитані в судді свідки надали послідовні показання про те, що в процесі оформлення адміністративного матеріалу відносно за керування у стані алкогольного сп`яніння, останній неодноразово і наполегливо пропонував їм неправомірну вигоду за не складання протоколу про адміністративне правопорушення. Об`єктивно факт пропозиції про надання хабара поліцейським за не складання протоколу про адміністративне правопорушення. Цей факт також був підтверджений  відеозаписом, який відкрито проводив один із свідків. Сама ж подія сталася 6.08.2020 р. близько 19.00 по вул. Б. Хмельницького у м. Кролевець.

Під час процедури огляду на стан алкогольного сп`яніння особи, яка керувала транспортним засобом та оформлення адміністративних матеріалів,громадянин запропонував співробітникам поліції неправомірну вигоду у вигляді грошових коштів в сумі 10 тис грн та талонів на 50 л бензину за не вчинення працівниками поліції відносно нього дій із використанням наданої їм влади, а саме за не складання адміністративного матеріалу щодо керування ним транспортним засобом у стані алкогольного сп`яніння.

05453.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: