Екснардеп Медуниця хоче поставити свою людину на голову НСТУ

01.04.2021

Колишній помічник екснардепа Олега Медуниці Микола Чернотицький претендує на крісло голови правління АТ “Національна суспільна телерадіокомпанія України” (НСТУ).  Про те, що вже подав відповідні документи на конкурс, він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

“Я подався на конкурс голови правління АТ «НСТУ»”, – зокрема написав Чернотицький.

Як поінформувала представник Нацради з питань телебачення і радіомовлення у Сумській області Лариса Якубенко, нового голову правління оберуть на 4 роки. До 1 січня 2022 року його посадовий оклад — 118 000 грн.

Претенденти на посаду повинні мати вищу освіту, не менше 5 років стажу у сфері медіа, вільно володіти українською мовою, знати законодавство, мати професійні знання, володіти лідерськими навичками, вміти управляти публічними фінансами тощо.

Претенденти мають представити на розгляд наглядової ради НСТУ пакет документів, серед яких повинна бути власна програма розвитку компанії, що має базуватися на місії, основних напрямах діяльності та стратегії НСТУ.

З 2017 року Микола Чернотицький – член правління АТ “НСТУ”, відповідальний за діяльність з оптимізації центральної та регіональної структури. До цього працював на посаді генерального директора Сумської ОДТРК.

Нагадаємо, стрімкий кар’ єрний ріст у колишнього помічника нардепа Олега Медуниці розпочався відразу після подій на Майдані. Відтоді навіть офіційні прибутки пана Чернотицького зросли в десятки разів. Зокрема, тільки за 2017 рік він задекларував близько мільйона гривень статків.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: