До висадження дубів на Сумщині долучилися депутати від ОП-ЗЖ

01.04.2021

Першого квітневого дня у с. Северинівка Сумського району висаджено 4,5 тисячі саджанців міцного та довголітнього дерева на площі, яка займає майже гектар.

ОКАП «Сумиоблагроліс» долучив до благородної справи працівників підприємства, учнів місцевої школи та обласних обранців. Тож, знявши краватки і змінивши офісні туфлі на чоботи, дуби приїхали висадити депутати обласної ради від ОПОЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ – ЗА ЖИТТЯ.

«Це – перше дерево, яке я посадив цього року, – поділився перший заступник голови Сумської обласної ради, голова регіональної організації ОП-ЗЖ Олександр Стрельченко. – Відчуття дуже приємні, бо є розуміння, що, висаджуючи ліс сьогодні, ми робимо інвестиції в екологічну ситуацію і в природу майбутнього. Своїм прикладом ми маємо показати, наскільки це важливо – посадити дерево».

Парламентар закликав усіх жителів області до цієї благородної справи. Бо, певен, що недаремно кажуть: той, хто посадив хоча б одне дерево – прожив життя недаремно!

Директор ОКАП «Сумиоблагроліс», депутат обласної ради від ОП-ЗЖ Олександр Будник розповів, що земля вже прогрілася і є всі умови для початку лісопосадкової кампанії.

«У наших планах висадити близько 300 га лісових культур. Це буде дуб звичайний, сосна, береза, липа та ясень. Висадкову кампанію ми розпочали з більш теплих куточків Сумщини, а вже тижні через два будемо садити дерева на півночі області, коли там настануть сприятливі погодні умови і прогріється земля», – сказав Олександр Будник.

Разом із дорослими маленькі деревця висаджували учні місцевої школи. Восьмикласники Сашко та Сергій похвалилися, що за 2 години висадили вже 106 дубків. Запевнили, що отримують масу задоволення від процесу і це – добра справа, що залишиться в пам’яті на все життя.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: