У Сумах готуються до першої відправки строковиків весняного призову

05.04.2021

З метою якісного проведення чергового призову громадян України на строкову військову службу в квітні – червні 2021 року на території Сумської міської територіальної громади, відбулося засідання призовної комісії із забезпечення проведення призову громадян.

У відповідності до рішення виконавчого комітету від 3 березня 2021 року № 111 призовну комісію очолила заступник міського голови Віра МОТРЕЧКО. До її складу також увійшли військовий комісар Сумського міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки Михайло ПРИТИКА, спеціаліст управління освіти і науки Богдан ФІЛАТОВ, заступник начальника відділу превенції Сумського районного управління поліції ГУНП в Сумській області Дмитро БОНДАРЕНКО, старший лікар – організатор роботи медичного персоналу щодо медичного огляду призовників Володимир ОСТРІЩЕНКО, директор міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Марія ВЕРТЕЛЬ та голова міської організації Товариства сприяння обороні України Тетяна ШВАЧКО.

Члени комісії розглянули питання про підсумки медичного огляду призовників на строкову військову службу з призначенням їх для служби у лавах Збройних Сил України чи інших військових формувань, про роботу з вивчення особистостей призовників, їх морально-ділових якостей, сімейного стану тощо.

Крім того, з доповіддю про хід проведення призову на строкову військову службу на території Сумської громади виступив військовий комісар міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки Михайло Притика.

Завтра на строкову військову службу до лав ЗСУ та інших військових формувань відправлять 23 призовники.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
24.04.2024 У Сумах прооперували відразу п’ятьох жінок із однаковою проблемою
24.04.2024 На базі сумської школи №27 збираються побудувати укриття на 1000 осіб
24.04.2024 У Сумах рятувальники ліквідували загоряння балкону

Коментарі: