Центром Глухова ганяв водій “під кайфом”

05.04.2021

31 березня Глухівським міськрайонним судом було розглянуто справу про адміністративне правопорушення, передбачене ч. 1 статті 130 Кодексу України, передає hlukhiv.info.

Із матеріалів випливає, що 2 березня близько 22.00 по вул. Терещенка фігурант справи керував мопедом «YAMAHA» без номерного знака, перебуваючи в стані наркотичного сп’яніння згідно з висновком медичного огляду КНП “Глухівська міська лікарня”, чим порушив п. 2.9 (а) Правил дорожнього руху.

У судовому засіданні чоловік визнав свою провину. Також, згідно з наданою інспектором відділу поліції № 1 довідкою, на ім’я обвинувачуваного посвідчення водія не видавалося. Позбавленим права керування даний громадянин не значиться.

За таких обставин, дослідивши матеріали справи, суд визнав фігуранта винним у скоєнні адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 статті 130 КУпАП, призначивши тому покарання у вигляді штрафу розміром в 10 200 грн на користь держави, без позбавлення права керування транспортними засобами, а також судовий збір у розмірі 454 грн.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: