Жителя Сумщини, який 8 років знущався над дружиною і погрожував розчленувати, оштрафували на 170 гривень

05.04.2021

З домашнім насильством може зіткнутися кожен. Проте, його часто недооцінюють, знаходять йому виправдання або просто заперечують. Особливо часто – коли мова йде про насильство психологічному, а не фізичному. У Глухові такі випадки не поодинокі, пише hlukhiv.info.

Так, 30 березня в судовому засіданні Глухівського міськрайонного суду жінка повідомила, що її співмешканець постійно в присутності дитини погрожує вбити, порізати, розчленувати її особисто та родину. Через це вона дуже налякана, навіть стала боятися незнайомих чоловіків на вулиці. Сварки в домі часті.

Одного разу, коли вона повернулась додому з роботи, чоловік безпричинно почав кричати, виражатись в її бік нецензурною лайкою, казав забирати речі та йти, це все при дитині. Батькам телефонував та погрожував відірвати голови та повбивати. Така поведінка є для нього нормою, інколи бив її, за вісім років спільного життя разів сім. Дитину не б`є. Зловживає алкогольними напоями.

Судом було постановлено притягнути чоловіка до адміністративної відповідальності зач. 1 ст. 173-2 КУпАП. За домашнє насильство на нього накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу у суммі 170 гривень.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: