Помічник Медуниці хоче легалізувати марихуану

05.04.2021

Помічник екснардепа Олега Медуниці і депутат Сумської міської ради Володимир Чепік вважає, що настав час легалізації медичного канабісу. Своїми думками з цього приводу він поділився на сторінці у Фейсбуці. Як стало відомо, пан Чепік не просто є прихильником узаконення марихуани, а і підготував відповідний проект рішення до керівництва країни.

“02 грудня 2020 року на позачерговій сесії Комісії ООН з наркотичних засобів у Відні, враховуючи рекомендації Всесвітньої організації охорони здоров’я, було вилучено канaбic (Cannabis) зі списку найбільш небезпечних наркотиків, які не мають медичного застосування. Зараз канабіс та засоби на основі канабісу у країнах цивілізованого світі віднесено до наркотичних засобів, обіг яких знаходиться під контролем держави.

Ще на початку року до мене звернулись громадські активісти з пропозицією підготувати від міської ради звернення до державних органів з цього питання. Проект рішення було підготовлено.

За ініціативою ПП «Демократична Сокира», ГО «Українські студенти за свободу», ГС «Об’єднання учасників АТО «Побратим», ГО «Ветерани за медичний канабіс», ГО «Медичний контроль», ГО «МІСТ» зареєстрував проект рішення до Президента України, Кабінету Міністрів України, Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками щодо приведення українського законодавства у відповідність до Конвенції ООН”, – написав Володимир Чепік, додавши текст згаданого проекту рішення.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: