У лісосмузі на Сумщині знайшли мисливську рушницю

07.04.2021

Учора до Конотопського районного відділу поліції звернувся 33-річний житель села Соснівка та добровільно видав правоохоронцям  мисливську рушницю 12 калібру. Чоловік повідомив поліцію, що вранці знайшов зброю у лісосмузі, неподалік від села. Правоохоронці проводять перевірку з метою встановлення власника зброї.

Учора ж, із Лебединщини до місцевого відділення поліції надійшло повідомлення про те, що в лісовому масиві, на відстані близько двох кілометрів від села Боровеньки, громадяни виявили три мінометні міни калібру 82 мм. На місці виявлення боєприпасів  виставлено охорону поліції до прибуття  саперного підрозділу спеціального регіонального центру швидкого реагування оперативно-рятувальної служби цивільного захисту Управління МНС України.

Нагадуємо, що згідно з ч. 3 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами», особа, яка добровільно здала органам влади зброю, бойові припаси, вибухові речовини або вибухові пристрої, звільняється від кримінальної відповідальності.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: