У Сумах стартував чемпіонат України з футзалу серед команд закладів вищої освіти

07.04.2021

У Сумах 7 квітня стартував чемпіонат України з футзалу серед команд закладів вищої освіти. Участь у ньому беруть шість команд з п’яти міст країни.

Суми представляють два університети: СумДУ та педагогічний. Команда останнього нині є срібним призером попереднього чемпіонату України.

Напередодні тренери команд розповіли, як відбувалася підготовка до чемпіонату.

“Зараз карантин. Ті хлопці-студенти, які в команді, – вони свою підготовку проводять у командах чемпіонату АФС, плюс декілька хлопців, які грають в “Екстралізі” в таких умовах, я вважаю, хлопці готові. Ми знаємо, що команда “СумДПУ” — кваліфікований суперник. Там і хлопці, і тренери працюють дуже продуктивно. У нас завжди було дербі, тому я думаю, було б цікаво”, – розповів тренер команди “СумДУ” Сергій Пєсоцький.

Тренер команд Сумського педагогічного каже, що буде радий зустрічі сумських команд.

“Ми завжди готові грати в чемпіонаті України. Просто зараз ситуація така, що дистанційне навчання і студенти усі роз’їхались по домівках. Але, думаю, склад буде боєздатний. Якщо ми зустрінемось з СумДУ, я буду просто радий”, – говорить тренер команди “СумДПУ” Володимир Гладов.

Триватиме чемпіонат до 9 квітня.

“Думаю, що команди будуть налаштовані на максимальний результат, будуть цікаві двобої. І я впевнений, що і за сьоме місце буде класна гаряча гра”, – розповів провідний спеціаліст з футзалу “Всеукраїнської футбольної асоціації студентів” Юрій Кондратьєв.

suspilne.media

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: