Поліцейські викрили чотирьох жителів області у незаконному зберіганні наркотиків

08.04.2021

Лише за минулу добу працівники поліції виявили та вилучили з незаконного обігу марихуану, метадон та димедрол. Наразі все вилучене направлене на експертне дослідження.

В обласному центрі увагу поліцейських привернув 30-річний чоловік. Під час поверхневого огляду у нього в кишені виявили згорток з 4 грамами марихуани.

У ході обшуку за місцем мешкання раніше судимого 40-річного чоловіка, працівники Роменського районного відділу поліції виявили у нього вдома 7 грамів марихуани та саморобний пристрій для її вживання.

Того ж дня конотопські поліцейські зупинили чоловіка, який дивно себе поводив. Як виявилося, 42-річний чоловік зберігав при собі пігулку метадону та димедролу.

У Путивлі співробітники поліції отримали інформацію про те, що 24-річний чоловік може бути причетний до зберігання наркотиків. У ході обшуку інформація підтвердилася, у домоволодінні зловмисника було виявлено близько 20 грамів марихуани.

Працівники поліції вилучили все виявлене та направили на експертне дослідження.

За даними фактами у поліції відкрили кримінальні провадження за ознаками ч.1 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років. Остаточне покарання визначить суд.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: