Сумські “педагоги” вийшли у фінал чемпіонату України з футзалу

08.04.2021

Чемпіонат України з футзалу серед команд закладів вищої освіти триває у Сумах. 8 квітня завершились матчі у групах і стартувала серія плей-офф.

У групі “А” команда Сумського державного педагогічного університету імені Макаренка перемогла з рахунком 4:1 команду Харківського національного університету ім. Каразіна і з першого місця вийшла у плей-офф.

У групі “Б” студенти Сумського державного університету зіграли внічию з командою Івано-Франківського коледжу фізичного виховання Національного університету фізичного виховання і спорту України і завершили груповий етап турніру на третьому місці у групі.

У півфіналі сумські “педагоги” та іванофранківці зіграли внічию (1:1), а в серії пенальті перемогу святкували сумчани (4:3). В іншому півфіналі команда Харківського національного університету перемогла (7:1) команду Національного педагогічного університету.

9 квітня у матчі за п’яте-шосте місця зіграють команди Запорізького національного та Сумського державного університетів. “Бронзу” розіграють іванофранківці та кияни, у “золотому” матчі зустрінуться команди Сумського державного педагогічного університету ім. Макаренка та Харківського національного університету.

suspilne.media

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: