У Білопіллі планують знизити тариф на тепло

09.04.2021

У зв’язку зі зниженням ціни на паливно-енергетичні ресурси (природний газ), КП «Теплосервіс Білопілля» повідомляє споживачам про намір коригування тарифу на послугу з постачання теплової енергії, теплову енергію для потреб бюджетних установ та інших споживачів.

У діючому тарифі на теплову енергію для установ та організацій, що фінансуються з державного або місцевого бюджету, та інших споживачів ціна природного газу на виробництво теплової енергії, становить – 6841,15 грн/тис.м³. Фактична вартість газу за березень (без урахування ПДВ) становить 6279,77 грн/м, що на 8,2% менше, ніж закладено в чинному тарифі. У зв’язку з цим виникла необхідність у проведенні коригування тарифу на послугу з постачання теплової енергії для потреб установ та організацій, що фінансуються з державного або місцевого бюджету та інших споживачів.

Запланований тариф на послугу з постачання теплової енергії становить 2150,22 грн (із ПДВ), тобто на 93,9 грн (4,2%) менше діючого тарифу (2244,12 грн – діючий тариф ПДВ).

Крім того, КП «Теплосервіс Білопілля» повідомляє про намір встановлення тарифу на теплову енергію, на виробництво теплової енергії, що виробляється на установках із використанням альтернативних джерел енергії, оскільки даний тариф, відповідно до вимог чинного законодавства, встановлюється в розмірі 90% від тарифу на теплову енергію, яка виробляється підприємством. Так, планований тариф для установ та організацій, що фінансуються з державного або місцевого бюджету, становить 1935,20 грн, тобто на 84,51 грн (4,2%) менше у порівнянні з чинним тарифом, який становить 2019,71 грн.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: