У Шостці жінка помочилася прямо у фоє спортшколи

11.04.2021

Жителі Шостки вимагають від влади облаштувати громадські вбиральні у місті, щоб люди мали елементарну можливість справити природні потреби.

Шосткинка Лариса Єрьоменко у суботу, 10 квітня, разом із двома своїми дітьми займалась спортом на стадіоні “Барса”. Через деякий час Ларисі знадобилась вбиральня. Тому вона попрохала співробітницю спортивної школи впустити її в середину приміщення в туалет. При цьому Лариса була сама та у масці. Проте, за словами шосткинки, співробітниця спортивної школи категорично їй відмовила та почала грубо виганяти з приміщення.

Благання Лариси впустити її до вбиральні співробітницю спортзакладу залишили невблаганною. Оскільки на вулиці було чимало дорослих та дітей, Лариса Єрьоменко зважилась на відчайдушний крок. Вона справила свою природню нужду прямо у фоє приміщення. Після цього обурена та принижена жінка записала гнівне відео стосовно ситуації, що яка з нею трапилась, пише shostkanews.city.

У своєму відеозверненні у Фейсбуці Лариса піднімає актуальну проблему відсутності громадських вбиралень у Шостці.

“Сколько мы жители города будем терпеть унижение?!?! Когда у нас появятся общественые туалеты и мы перестаним гадить под чужими окнами и кустами?! Нет туалетов в парках, на центральных улицах, стадионах и других общественных местах. Живём в 21 веке, а ведём себя как в средневековье”, – обурюється шосткинка.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: