На Сумщині чоловіка викрили у незаконному зберіганні марихуани

12.04.2021

Співробітники відділення поліції №1 (смт. Недригайлів) отримали інформацію про те, що один з місцевих жителів села Вільшана може зберігати вдома заборонені речовини.

У ході санкціонованого обшуку інформація підтвердилася. Вдома у чоловіка поліцейські виявили згорток з 10 грамами марихуани та саморобний пристрій для її вживання. Своєї причетності до виявленого чоловік не заперечував та пояснив, що знайшов рослини на пустирі, зірвав та залишив для власних потреб.

Все виявлене працівники поліції вилучили та направили на експертне дослідження, а за даним фактом відкрили кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: