У Шалигінській громаді ліквідували пожежу

12.04.2021

10 квітня о 19:34 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с. Сваркове, Шалигінської об’єднаної територіальної громади. На гасіння направили черговий караул 19-ї державної пожежно-рятувальної частини із м. Глухів.

По прибутті на місце виклику було встановлено, що вогонь охопив по всій площі житловий будинок, що не експлуатується. Ускладнювало ситуацію те, що будівля була дерев’яна. Приборкання пожежі потребувало значної кількості води, тому пожежні автоцистерни довелося дозаправляти від водонапірної башти, що знаходилася на відстані близько 2 км від осередку горіння. О 20:07 вогнеборцям вдалося локалізувати загоряння та відвернути небезпеку перекидання його на розташовану поруч господарчу споруду. Та щоб повністю приборкати полум’я, довелося розбирати обгорілі конструкції для виявлення прихованих осередків горіння. О 22:43 пожежу ліквідували.

Всього на гасіння залучалося 8 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: