На Сумщині грузин, хильнувши коньяку, сів за кермо і скоїв ДТП

13.04.2021

У Глухівському міськрайонному суді розглянуто матеріали справи про притягнення до адміністративної відповідальності громадянина Грузії, який має посвідку на постійне місце проживання в Україні, водія Будищанського психоневрологічного інтернату, пише hlukhiv.info.

6 березня, о 22:44, у с. Береза Шосткинського району на вул. Московська, чоловік, керуючи автомобілем ГАЗ 2705 та здійснюючи рух заднім ходом, не впевнився у відсутності перешкод та здійснив наїзд на припаркований автомобіль FORD FUSION, а потім залишив місце пригоди. Водій Форду викликав на місце події поліцейських.

Згідно протоколу, до проведення медичного огляду водій автомобіля ГАЗ вживав алкогольні напої, а саме 100 г коньяку. Винуватець ДТП стверджує, що коньяк випив удома після опівночі. Чоловік говорить, що наступного ранку поліцейські приїхали до нього та сказали пройти тест на вживання алкогольних напоїв, на що він погодився і тест показав стан алкогольного сп`яніння.

Суд, дослідивши матеріали, постановив притягнути винуватця до адміністративної відповідальності за ст. 122-4, ст. 124, ч. 4 ст. 130 КУпАП та накласти на нього адміністративне стягнення у вигляді штрафу в розмірі 1 200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 20 400 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на строк три роки.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: