3 аксесуари, що підкреслюють чоловічу солідність

14.04.2021

Образ солідного чоловіка – поняття багатогранне. Серед них вік, успішна кар’єра, добробут та інші суттєві досягнення. Але як продемонструвати чи підкреслити здобуту солідність візуально?

Для цього знадобляться автомобіль, відповідний стиль одягу та 3 незмінних аксесуара.

Наручний годинник

Саме годинник може створити перше враження про людину. Якщо це аксесуар швейцарського бренда, зрозуміло, що це статусна річ, яка демонструє високий соціальний статус та фінансовий достаток. Солідний чоловік віддасть перевагу механічній моделі з автопідзаведенням, бо цінує точність та пунктуальність. Його час — це гроші.

І звісно, це не має бути годинник на всі випадки життя. Для ділових зустрічей під однотонний костюм підійде rolex submariner, який вразить компаньйонів та колег.

“Хронометр з колекції Submariner — не тільки практичний та престижний аксесуар, який підійде для підводного плавання та повсякденного носіння під одяг будь-якого стилю, але й дорога іміджева річ. Така покупка стане прибутковим вкладенням, адже деякі старі моделі “ролексів” вже подорожчали вдвічі”, — розповіли консультанти інтернет-магазину люксових годинників Watches Master, до яких ми звернулися за коментарем.

А от на щодень можна вибрати більш практичну модель: одягнути смарт вотч або ж дайверський годинник швейцарського бренду. Останні представлені за посиланням: https://watches-master.ua/. До речі, компанія Watches Master організовує доставку годинника будь-якого бренду в Україну за ціною нижче фірмового бутика.

Портмоне

Люди все частіше розраховуються карткою або взагалі смартфоном. Солідна людина не виключення: це зручно і мінімізує контакт із паперовими грошима. Проте кредитні картки та готівка про всяк випадок все одно зберігаються у портмоне. Ідеально, коли такий гаманець виконано зі шкіри. Це також може бути виріб ручної роботи з іменним гравіюванням, що високо цінується. Колір портмоне підбирають під шкіряний ремінець на годиннику або ж під відтінок ременя. Саме він наступний складник до образу солідного чоловіка.

Ремінь 

Якщо ви гадаєте, що пасок потрібний, лише коли штани завеликі, ви сильно помиляєтесь. Це обов’язковий атрибут чоловічого образа. Ходити у класичних штанах без ременя — моветон. Його підбирають під туфлі, щоб пасував колір та фактура шкіри. Особливу роль грає пряжка, зазвичай, вона повторює літерний логотип всесвітньо відомого бренду одягу.

Отже, так звані солідні, аксесуари просто доповнюють образ, кардинально його не змінюючи. Навіть якщо костюм коштує не захмарних грошей, у якісному обрамленні аксесуарами ви будете виглядати солідно.

А ось підробки брендів (псевдо швейцарські годинники, наприклад) та неякісні матеріали гаманця й ременя навпаки зведуть старання по створенню образа нанівець.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: