Сумчанка звинувачує керівництво заводу в нещасному випадку з чоловіком

18.04.2021

У родину сумчанки Тетяни Підлісної, чоловік якої працював АТ СМНВО – Інжиніринг токарем-карусельником, сталася біда. У лютому цього року під час роботи він отримав тяжкі травми, з якими до сьогодні лежить у реанімації.

Жінка говорить: подробиці інциденту приховуються керівництвом, усе списали на травму, не пов’язану з виробництвом, і наразі навіть не відкрита кримінальна справа, щоб розібратися, хто винен.

“Друзі, хочу поділитися з вами своєю бідою. 26 лютого 2021 р. з моїм чоловіком, який працює в АТ СМНВО – Інжиніринг токарем – карусельником в цеху 2, трапився нещасний випадок в цеху 16, куди його відрядили в зв’язку з виробничою необхідністю. Він ( за словами свідків) упав і отримав тяжку травму голови. Діагноз, який надає лікарня: відкрита проникаюча черепно- мозкова травма.Забій головного мозку тяжкого ступеня. Церебросубарахнадальний крововилив. Перелом правої тім’яної та скроневої кісток з переходом на основу черепа. Набряк мозку. Забій м’яких тканин правої тім’яної ділянки. На сьогоднішній день мій чоловік лежить у реанімації в тяжкому стані. Друзі, як ви гадаєте, чи могла людина впасти навіть на бетонну підлогу і отримати таку травму? Гадаю, що ні. Тоді що трапилося насправді? І що приховує керівництво заводу? І які його дії? А такі, що була створена комісія з розслідування нещасного випадку, яка обставила все так, що травма не пов’язана з виробництвом, так як мій чоловік не знаходився за станком, а йшов по проходу між станками і у нього раптово погіршився стан здоров’я. Як вам така відповідь? Навіщо працівнику, якого вже списали, виплачувати кошти, та ще і на дитину, якій всього 10 років? Адже нікому не хочеться розставатися з грошима, краще ж покласти їх до своїх кишень у вигляді премій, які досягають до 300 тисяч гривень!

А тепер я хочу, щоб ви знали цих героїв в обличчя. Можливо вони живуть поряд з вами ( чийсь брат, сват, сусід і т.д.), і ви ще вважаєте їх порядними. Це люди, які підло обійшлися з моєю сім’єю і які надали Акт, не пов’язаний з виробництвом. Це МАРИНИЧ В.М. – інженер по техніці безпеки, СОЦКОВ В.А. – представник профспілки ( та людина,яка повинна відстоювати права трудящих, а не вислужуватися керівництву і та людина, яка балатувалася у депутати), ПАРАМЄЄВ О.В.- зам.начадьника цеху 2, ЗАБОЛОТНИЙ С.І. – страховий експерт з охорони праці. Скажіть, будь ласка, чи є у цих людей совість??? Якщо їх можна назвати людьми… Чи знають вони про бумеранг? Прийде час і цих істот накаже Бог, бо той бумеранг підлості, лицемірства, брехні, який вони запустили в мою сім’ю, вернеться в декілька разів приумножений.

Тепер з приводу поліції… Я звернулася до них за допомогою. Але до теперішнього часу не відкрито кримінальне провадження. Чому? Бо наші доблесні органи продалися заводським вівчаркам. Не хочу судити всіх працівників поліції по одному слідчому, який купився. Все таки вірю, що не всі продажні, і, сподіваюся, правда буде на моєму боці. Дуже вдячна Богу, який не відвернувся від мене, усім людям, які мені допомагають (хто чим може), і які на моєму боці. А заводські прислуги хай сплять спокійно… Поки що спокійно, бо їм ще прийдеться відповісти за свою брехню, підлість, за мої сльози і безсонні ночі.

Дай Боже моєму чоловіку швидшого одужання і здоров’я. Друзі, бережіть себе і свої сім’ї, і нехай з вами ніколи нічого поганого не трапляється. Щастя всім і здоров’я!”, – написала у Фейсбуці Тетяна Підлісна.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
06.05.2024 У зв’язку зі станом енергосистеми Сум на лінії виїхали лише тролейбуси з автономним ходом
06.05.2024 12 шахедів знищили цієї ночі на Сумщині, – Повітряні Сили
06.05.2024 Внаслідок нічної атаки росіян без електроенергії залишились населені пункти Сумського, Роменського та Охтирського районів
06.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксували 24 вибухи
06.05.2024 Вночі ворог завдав удару по енергооб’єктам Сумщини
06.05.2024 Одна цивільна особа отримала поранення унаслідок удару шахедами по Сумам — ОК «Північ»

Коментарі: