У Глухові з двору багатоповерхівки викрали мотоцикл

20.04.2021

Про крадіжку мотоцикла «XGJ125t-10» у поліцію Глухова повідомив 28-річний власник. За вказаною адресою негайно виїхали правоохоронці.

Вже на місці з’ясувалося, що власник припаркував свій транспорт у дворі багатоповерхівки. За якийсь час, коли він був вдома, йому зателефонувала сестра та розповіла, що зустріла невідомого з мотоциклом, який дуже схожий на його транспортний засіб.

Чоловік вискочив у двір та побачив порожне місце там, де нещодавно знаходився його мотоцикл, а за півсотню метрів родичку з невідомим та свій двоколісний транспортний засіб.

Зловмисником виявився неодноразово судимий 44-річний місцевий житель, який перебував у стані алкогольного сп’яніння. Останній пояснив правоохоронцям, що, нібито, хотів на чужому транспорті добратися додому. Відносно підозрюваного у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом» Кримінального кодексу України. За скоєне чоловіку загрожує від трьох до п’яти років обмеження волі або позбавлення волі на той самий строк.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: