У Сумах сімейна сварка між батьком та сином закінчилася ножовими пораненнями

20.04.2021

18 квітня, близько 17 години 30 хвилин, екіпаж патрульних отримав повідомлення від мешканців будинку на вулиці Металургів, які повідомили, що в сусідній квартирі відбувається бійка. На місце оперативно направився екіпаж патрульної поліції та бригада медиків.

Біля дверей квартири сидів чоловіка із ножовим пораненням, а в самому приміщенні на підлозі,+ лежав скривавлений громадянин.

Поліцейські та медики одразу почали надавати медичну допомогу обом постраждалим. З’ясувалося, що син та батько разом розпивали спиртні напої. Потім між ними на побутовому ґрунті виник словесний конфлікт, який переріс у бійку. Попередньо, 65-річний чоловік схопив зі столу ніж та вдарив ним свого 36-річного сина. Останній зміг відібрати в батька ніж, після чого наніс йому кілька ножових поранень в область голови, шиї та тулуба.

Патрульні допомогли лікарям транспортувати тяжко пораненого чоловіка до автомобіля швидкої допомоги, яку потім і супроводили до Сумської обласної клінічної лікарні.

На місце події вартові порядку викликали слідчо-оперативну групу Сумського районного управління поліції. Наразі всі обставини події з’ясовуються.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: