Юні футболісти сумської «Барси» разом із обласними депутатами висаджували ялинки

21.04.2021

За ініціативи депутатів від ОПОЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ – ЗА ЖИТТЯ в Сумському обласному ліцеї-інтернаті спортивного профілю «Барса» було висаджено понад два десятки метрових ялинок.

Юні футболісти з радістю підтримали акцію, кажуть, приємно навчатися в охайному закладі, тим більше, коли це зроблено своїми руками.

«Ми сьогодні зробили добру справу – разом із учнями та колективом висадили на території спортивного інтернату хвойні дерева, – поділився голова регіональної організації ОП-ЗЖ, перший заступник голови обласної ради Олександр Стрельченко. – Мені дуже імпонує, що ці ялинки ростимуть разом із учнями, які навчаються і живуть у закладі. Вони матимуть змогу доглядати за саджанцями і бачитимуть, що дерево не просто важливо посадити, а треба його ще й вберегти».

Дощ, який посилився до обіду, не став на заваді акції озеленення. Хтось садив дерева, хтось носив торф, хтось поливав саджанці. Але настрій був у всіх чудовий.

Депутат обласної ради від ОП-ЗЖ Дмитро Єфіменко впевнений, що дуже важливо, коли діти дихають свіжим хвойним повітрям, тим більше у період пандемії. «Я сам спортсмен і знаю, що під час довгих тренувань треба мати здорові легені. Тому наша ініціатива посадити ялинки саме в спортивному інтернаті – не випадкова. Я переконаний, що дерева придадуть енергії та витривалості при щоденних тренуваннях вихованців закладу», – зазначив депутат.

«Хай ялинки ростуть на радість всім, для кого ліцей став другим рідним домом», – додала заступниця міського голови Сум, представниця ОП-ЗЖ Тамара Іщенко.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: