У Сумах “Барса” приймала “Авангард” з Краматорська

21.04.2021

У Сумах зіграли матч першості України з футболу серед команд U-19 у першій лізі. Сумська “Барса” 21 квітня приймала “Авангард” з Краматорська.

Зустріч у першому колі на полі суперника завершилась перемогою сумчан з рахунком 4:1.

У сьогоднішньому матчі команди пішли на перерву з мінімальною перевагою краматорців. Гол на свій рахунок, на 21-й хвилині, записав Єгор Гунічев. Він же у другому таймі, на 52-й хвилині гри, подвоїв перевагу гостей. Після удару Максима Заровного, на 72-й хвилині, рахунок став 3:0 на користь “Авангарду”. Через п’ять хвилин воротар краматорців збиває у власному штрафному майданчику гравця “Барси” і Данило Капцов з пенальті скорочує відставання сумської команди. Але остаточний рахунок у матчі — 4:1 — на користь “Авангаду”, за хвилину до завершення основного часу гри, встановив Максим Павловський.

“Завжди їдемо за перемогою. Ну а голи – це напрацювання, тренування. Будь-який гол – це командна робота. Команда перемагає завжди”, — каже гравець команди “Авангард-U19” Єгор Гунічев.

“Тиждень готувалися до цієї гри серйозно. Не налаштувались, мабуть, перед грою. Мабуть, і моя вина в чомусь: партнерів не підтримав. Ну а так – не знаю, не пощастило трохи”, — сказав капітан команди “Барса-U19” Антон Власенко.

Попереду у команд — по дві гри у турнірі на груповому етапі першості.

suspilne.media

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: