Сумчанин – про скульптуру Кота у парку “Казка”: “Хотіли як краще, а вийшла – велика діра на задньому місці”

22.04.2021

Сумчанин Андрій Пархоменко дорікнув міській владі у невиконанні обіцянок про ремонт скульптури Кота у дитячому парку “Казка”. Він нагадав, як у минулому році заступник мера Олександр Журба обнадійливо розповідав, що Кіт оживе, змінить вбрання і стане інтерактивним, але час минув, а казковий герой виглядає жалюгідно, і навіть штани Кота не витримали і розірвалися.

“В прошлом году этого кота из парка “Сказка” в Сумах капитально так отремонтировали. Уже не знаю сколько на этот срам потратили сотен тысяч гривен, но кот после ремонта не продержался даже год. Не говоря уже о том, что он так и не стал интерактивным или хотя бы как 30 лет назад – механически поворачиваться каждые 15 минут. А может интерактивность кота заключалась в том, что он просто пропукал себе в штанах дыру на всю задницу?????

Кто не помнит, приведу цитату поста зама Лысенко Журбы, который в прошлом году писал такое:

«Я завжди був переконаний, що Суми – місто, де живуть ініціативні люди. Завдяки тандему міської влади та бізнесу в нашому місті оживе візитівка обласного центру – Кіт, що мешкає у парку “Казка”. Він не тільки оновить вбрання, а й стане інтерактивним об’єктом. Вже придумана концепція та розробляється IT-програма. Зовсім скоро він навіть заговорить. А про що – дізнаєтеся згодом», – написав посадовець у Фейсбуці.

Вообщем хотели (а может и не хотели) как лучше, а вышла – большая дыра на заднем месте! Как всегда…”, – написав Андрій Пархоменко на своїй сторінці у Фейсбуці, додавши фото скульптури.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: