На Глухівщині в один день повісилися дві Оксани Анатоліївни

22.04.2021

Навмисно не придумаєш – так можна охарактеризувати деякі ситуації, що відбуваються в реальному житті.

Так, наприклад, 11 квітня у двох селах в різних кінцях колишнього Глухівського району, з різницею рівно в годину, наклали на себе руки жінки з однаковим ім’ям та по батькові. Повідомлення про надзвичайну подію в чергову частину МНС надійшли в один і той же час – о 16.01.

Спочатку добровільно пішла з життя 39-річна жителька с. Полошки: повісилася на димохідній трубі. Оксана з’явилася в населеному пункті років десять тому, залишивши в рідному селі чоловіка і двох дочок-школярок. Дівчаток ростили свекруха і тато, а їхня мати влаштовувала своє особисте життя на Глухівщині. З огляду на те, що сама вона мала пристрасть до спиртних напоїв, то й обранці їй траплялися такі ж. І в той же час селяни відзначають, що Оксана була працьовитою – не цуралася ніякої роботою. Пасла корів, полола городи, прибирала у дворах, допомагала людям по господарству. У будинку у неї було відносно чисто. 11 квітня співмешканець жінки відправився у справах, а вона залишилася займатися господарством. Коли чоловік повернувся, то виявив свою громадянську дружину повішеною. При покійній була записка, проте він її не прочитав: чи то розгубився, чи то не захотів знати причину жахливого вчинку. Правоохоронці теж не розголошують зміст записки. Тіло покійної перебуває в морзі, і забирати його звідти рідні та близькі не збираються: співмешканець сказав, що не хоче займатися похованням, а вже заміжні дочки не вважають за потрібне проводити її в останню путь. Жінку поховають за рахунок бюджету як людину без певного місця проживання.

Що ж стосується другої Оксани, мешканки с. Дунаєць, то її тіло виявила мати в господарській будівлі. Що штовхнуло на фатальний крок 42-річну жінку – невідомо. На місцях подій працювала слідчо-оперативна група Глухівського відділення поліції, яка з’ясовує причини та обставини загибелі обох жінок.

shans.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: