Губернатор Хома “поставив хрест” на будівництві біатлонного комплексу в Токарях

23.04.2021

Голова Сумської ОДА підписав розпорядження, що викликає запитання: «… з метою забезпечення ефективного використання бюджетних коштів, що спрямовуються на розвиток фізкультури і спорту в Сумській області, проведення фізкультурно-оздоровчих заходів… припинити шляхом ліквідації юридичну особу Держпідприємство «Сумщина спортивна» (Суми, вул. Першотравнева, д. 29). Попередити інженера спортивної споруди ДП, на якого покладено виконання обов’язків директора підприємства, про його майбутнє звільнення з займаної посади за п. 1 ст. 40 Кодексу законів про працю України у зв’язку з ліквідацією підприємства».

Нагадаємо, що це підприємство було створено в липні минулого року розпорядженням голови Сумської ОДА Романа Грищенка, воно входило в сферу управління профільної структури ОДА – управління молоді та спорту. Але головним завданням ДП був розвиток комплексу з біатлону в Токарях, тобто питання проектування і будівництва спортивного комплексу для проведення змагань міжнародного рівня.

Єдине, що встигли зробити його співробітники – це організувати приїзд експертів, «… які проектували зимові траси світового рівня. Їх запрошували проектувати траси з біатлону уряду Китаю, Естонії, Фінляндії. Вони працювали над трасами в Буковелі». Експерти International Biathlon Union із проектування біатлонних трас Убальдо Прукер і Мойке Огріс Шимберг оглянули лижеролерну трасу в Токарях і надали свої рекомендації щодо розвитку спортивного комплексу. Роман Грищенко більше не губернатор, а нинішньому керівництву, очевидно, ця тема не цікава…

Нагадаємо, на сайті Сумської обласної ради з’явився проект рішення “Про висловлення недовіри голові Сумської обласної державної адміністрації  Хомі В.В.

shans.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: