Пішов із життя відомий на Сумщині лікар

24.04.2021

22 квітня перестало битися серце шанованого на Білопільщині лікаря, Людини з великої літери Годованця Олександра Миколайовича. Цю сумну новину сповістила Білопільська міська лікарня на своїй сторінці у Фейсбук.

“Пішла з життя людина прекрасної душі, відкритого і доброго серця. Невблаганна смерть після важкої хвороби, на 69 році забрала його від нас”, – ідеться у повідомленні.

Народився Олександр Миколайович 21.08.1952 року на Хмельниччині. Закінчив Тернопільський медичний інститут у 1976 році. Після закінчення вишу, розпочав свою трудову діяльність у Білопільській лікарні. Працював кардіологом, заступником головного лікаря з медичної частини, близько 20 років очолював колектив терапевтичного відділення і терапевтичну службу району. У лютому 2020 року пішов на заслужений відпочинок.

Все своє життя він присвятив допомозі людям, через його серце пройшли біль та страждання десятків тисяч хворих, їх родин, залишався з пацієнтами допоки не відступить хвороба. За його плечами врятовані життя, повернута радість рідним.

Але, на жаль, свою підступну хворобу здолати не зміг, пише bilopillia.city.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: