У Сумській обласній дитячій лікарні побилися працівники. До конфлікту підключили поліцію

25.04.2021

Голова профспілки працівників Сумської обласної дитячої лікарні Юлія Романовська написала заяву в поліцію на дії завідуючої відділенням інтенсивної терапії новонароджених Людмилу Юсюк. Про це вона повідомила на своїй сторінці у Фейсбук.

«Сьогодні (23 апреля) я надіслала до поліції Заяву про вчинення стосовно мене Кримінального злочину за статтями 170 (перешкоджання законній діяльності профспілки) та 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Позавчора, 21.04.2021, завідувач відділення інтенсивної терапії новонароджених Юсюк Л.А. перешкоджала мені проводити Загальні збори трудового колективу у цьому відділенні та вчинювала хуліганські дії – нападала на мене та на юриста нашої профспілки, виривала з рук документацію по таємному голосуванню, штовхала, вибивала з рук мобільні телефони. Це можна на власні очі побачити на відео, яке я додала до цього допису.

Оскільки події отримали подальший розвиток, так, на сьогодняшній 5-хвилиці директор КНП СОР ОДКЛ Змисля І.Ф. публічно звинуватив мене, нібито, в побитті цієї самої Юсюк Л.А. – я вважаю, що в ситуації повинні розібратися компетентні правоохоронні органи. Тому й направила Заяву про Кримінальний злочин до поліції», – написала Юлія Романовська.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: