Стали відомі подробиці пожежі на Петропавлівській: вогнеборці врятували 4 людей

27.04.2021

Рятувальники повідомили подробиці пожежі, яка сталася вчора на вулиці Петропавлівській у Сумах.

26 квітня о 19:50 до Служби порятунку «101» надійшла інформація про пожежу в п’ятиповерховому житловому будинку. Телефонували сусіди, які відчули різкий запах диму на сходовій клітині. На гасіння направили черговий караул 1-ї державної пожежно- рятувальної частини та автодрабину групи спеціальної пожежної техніки.

Вогнеборці встановили, що пожежа сталася у трикімнатній квартирі на четвертому поверсі. Утворилось сильне задимлення, тому працювати довелось в апаратах для захисту органів дихання.

Під час проведення розвідки було встановлено, що у небезпечній зоні опинились четверо громадян, двох чоловіків вже майже без свідомості.

Вогнеборці вивели їх із задимленої зони та передали медичним працівникам для подальшої госпіталізації. Ще двоє громадян, чоловіка та жінку, яких рятувальники вивели в безпечну зону, медичної допомоги відмовились.

О 20:11 осередок загоряння в кімнаті вдалось локалізувати та запобігти перекиданню вогню на решту квартири. О 20:24 пожежу ліквідували.

Всього на гасіння було залучено 12 чоловік особового складу та 4 одиниці техніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: