У трьох класах Шосткинської школи-ліцею й досі фіксують перевищення формальдегіду

27.04.2021

Під час апаратної наради при міському голові Шостки торкнулись проблеми завищеної концентрації формальдегіду у школі-ліцеї.

Яка ситуація стосовно формальдегіду у ліцеї зараз прокоментував мер Микола Нога: «Наразі там проводиться робота. Залишились три класи, які ще в повній мірі не відповідають вимогам. За санітарними нормами навчання в цих класах проводитись поки що не буде. Працюємо над тим, щоб все було приведено у відповідність. Ніяких зауважень у підсумку там не буде».

Нагадаємо, у першій половині березня 2021 року представниками шосткинського відділу обласного лабораторного центру було зроблено відбір проб повітря на вміст формальдегіду в навчальних аудиторіях шосткинського ліцею.

Перевірка була проведена, адже навчальний заклад був нещодавно відремонтований і замінені меблі у навчальних класах. В результаті проведених досліджень було встановлено, що частина навчальних кабінетів ліцею має концентрацію формальдегіду, яка перевищує допустимі норми. Звісно, що така ситуація викликала занепокоєння, адже на кону – здоров’я учнів та педагогічного колективу.

shostkanews.city

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: