Сумські депутати відмовилися фінансувати заходи в РЛП «Сеймський»

28.04.2021

Напередодні сесії облради відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету, на розгляд якої було винесено 12 питань. Більшість із них погоджено одноголосно, а найбільш гостро обговорювалися питання, що стосуються використання коштів обласного фонду охорони навколишнього природного середовища на 2021 р., зокрема внесення змін до Програми охорони навколишнього природного середовища Сумської області на 2019-2021 роки; Комплексну програму поводження з відходами в Сумській області на 2016-2021 роки; Регіональну програму розвитку водного господарства та екологічного оздоровлення басейну р. Дніпро до 2021 р.

На розгляд депутатів було представлено ряд екологічних проектів на загальну суму 35,5 млн грн (раціональне використання і зберігання відходів виробництва і побутових відходів – 18,6 млн, охорона та раціональне використання водних ресурсів – 12,8 млн, збереження природно-заповідного фонду – 3,4 млн грн, наукові дослідження, розробка екологічних програм, науково-технічних конференцій і семінарів – 800 тис. грн).

Однак через відсутність детальної інформації про порушені питання члени комісії не підтримали пропозиції щодо фінансування заходів РЛП «Сеймський». Було запропоновано повернутися до розгляду цього питання після звіту керівника цього закладу про проведену працівниками парку роботу, ефекті, який передбачається від впровадження запропонованих заходів.

shans.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: