Як вибрати взуття для керування авто?

28.04.2021

Власники автомобілів часто замислюються про те, як правильно вибрати взуття для керування. Адже дуже важливо відчувати під час пересування кожну педаль. Сьогодні ми з Вами і обговоримо, яким вимогам повинна відповідати модель, щоб Ви могли себе комфортно почувати в транспорті.

Отже, пам’ятайте про те, що кросівки повинні мати м’яку підошву, щоб ви могли відчувати силу натискання педалей газу, зчеплення і гальма. Крім цього, переконайтеся в надійній фіксації гомілки, щоб стопа не ковзала. В загальному снікери повинні відчуватися на нозі невагоме і комфортно. А що робити, якщо хочеться надіти каблук, запитаєте ви? Існує думка, що взуття повинна бути без нього зовсім. Однак, якщо розглядати ситуацію з іншого боку, саме він допоможе зафіксувати стопу на підлозі автомобіля, ну якщо ми говоримо про міцну і стійку основу.

Найкращим варіантом для такого заняття все ж є кросівки. Саме в них ви будете почувати себе впевнено і надійно під час їзди. Ви можете зупинитися на класичних моделях таких, як: Reebok Classic, Nike Zoom 2K, Nike 2K Tekno, Nike Air Max 90, 95, Nike MD Runner і інші. Або ж вибрати більш спортивні варіанти, наприклад Nike Air Max 2090, Nike Space Hippie 02, Nike Air Zoom Pegasus 37 Shield і інші. Всі зазначені вище варіанти можна знайти на сайті оригінального взуття Hype SneakerShop. Величезна різноманітність моделей за привабливими цінами, а якість не змусить Вас шкодувати про покупку. Якщо ви ще не знайшли відповідну пару для себе, то варто придивитися до них саме тут.

До основних характеристик, крім вище зазначених можна додати круглий чутливий носок і закруглену п’яту. А тепер хотілося б зупинити свою увагу на взуття від якого все ж слід відмовитися при покупці. Адже головною помилкою багатьох водіїв є використання неправильного і непрактичного взуття. Віднести до них можна черевики на жорсткій підошві, взуття на високій платформі, босоніжки, а також сланці і сандалі. Ще звичайно, слід згадати про високі чоботи і туфлі з гострим носком. Всі згадані варіанти досить непрактичні і створюють додаткове навантаження на стопу. Їй варто віддавати перевагу тільки під час піших прогулянок, оберігаючи себе від ймовірності втрати контролю управління. Ми сподіваємося, що ця інформація стане для Вас цікавою та пізнавальною. А Ви розкажіть, яке взуття ви носите, коли керуєте транспортним засобом.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: