Жвавий бульвар у Ямполі зробили пішохідним

29.04.2021

В Ямполі перекривають для транспорту бульвар Ювілейний. Ямпільської селищної ради затвердив схему розташування відповідних дорожніх знаків.

«За результатами проведеного голосування мешканцями Ямпільської селищної ради, якими було віддано переважну більшість голосів за повне закриття бульвару Ювілейний для автотранспорту, на засіданні виконкому було затверджено Схему розташування дорожніх знаків (3.21. «В’їзд заборонено») біля Ямпільського центру культури і дозвілля по пров. Кірова та біля будинку № 52 по вул. Спасо-Преображенська», – зазначається на офіційному сайті селищної ради.

Вочевидь, мова йде лише про східну частину бульвару.

Нагадаємо, у 2017 році зазначену дорогу вже оголошували пішохідною зоною, від проїжджої частини її відгородили вазонами та забороняючими дорожніми знаками. Але фактично рух автотранспорту бульваром Ювілейний лише збільшився через відкриття на ньому відділення однієї з поштових компаній. До того ж, правоохоронні органи системно не контролювали дотримання водіями обмежень. Пізніше забороняючі знаки взагалі зняли.

yampil.info

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: