У Сумській міськраді не працює корпоративна пошта

30.04.2021

Корпоративна пошта в домені @ smr.gov.ua відхиляє листи.

Про цю проблему в соцмережі розповів сумчанин Володимир Ведмєдєв:

@Панове депутати Сумської міської ради, які наївно завели собі пошту на корпоративному домені @smr.gov.ua, якщо ви справді хочете мати зв’язок зі своїми виборцями-сумчанами, то рекомендую негайно поміняти її на пошту на загальнодоступних поштових серверах, наприклад @gmail.com, або @ukr.net, чи подібних.

Бо будь-які листи направлені на цей домен відхиляються, начебто, через неправильну конфігурацію маршрутизації пошти. Тож, якщо вас цілком влаштовує, що ніхто не зможе з вами зв’язатися, через електронку, то залишайте корпоративну, якщо ж ні, то міняйте.

Про таку ситуацію ще раніше сигналізував колегам депутат Андрій Баранов, але зараз уже кінець квітня і вона так і не була вирішена за декілька місяців, схоже, що це дуже надовго тепер.

А ще на корпоративну пошту зав’язані всі інші відділи міськради, так, що сумчани тепер не можуть , ані звернення направити, ані пропозицію, хіба, що паперовим листом через “Укрпошту”@.

Депутат Ірина Дяденко в коментарі так пояснила ситуацію, що склалася: “Аккаунти, відкриті на домене Сумської міської ради не працюють уже три місяці. Не проплачені кошти. Мені пошта приходить на мій особистий мейл. Я прошу Олег Резник (Oleg Reznik) звернути не це увагу та, або відновити роботу офіційних аккаунтів депутатів, або повідомити виборцям приватні координати, якщо депутати будуть згодні”.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: