“Так і будинок може провалитися”: У Глухові тротуар іде під землю

30.04.2021

Проблема виникла на вул. Києво-Московська, біля будинку 16. Там на тротуарі з’явилася западина, з якої потихеньку пішохідна зона ніби провалюється в прірву, пише nedelya.info.

Як розповідають мешканці будинку, така проблема з’явилася тут не вперше.

– У минулому році на цьому місці також була велика тріщина, потім покриття розійшлося і утворилася щілина. Коли була злива, то вся вода стікала в цю діру і кудись поділася під тротуаром. Виходить, що там пустоти. Ми боїмося – так і будинок може провалитися: кут нашої квартири геть уже поряд, – хвилюється мешканка будинку Валентина Василівна.

Як повідомили в управлінні житлово-комунального господарства, про цю проблему знають. За словами начальника управління Марії Сегеди, лагодити тротуар їм доводиться вже не перший рік, але результату немає.

– Попередньо ми припускаємо, що там проблема в колодязі тепломереж. Скільки ми не закидаємо яму боєм, його змиває вода і прірва утворюється знову і знову. Тому, щоб не викидати гроші на вітер і не ремонтувати тротуар, який відразу провалиться, ми дали доручення тепловому району перевірити мережу і полагодити. Після чого можна буде говорити про ремонт тротуару, – прокоментувала Марія Сегеда.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: