Тричі вдарив сокирою: Взяли під варту підозрюваного у жорстокому вбивстві жителя Сумщини

30.04.2021

За клопотанням Шосткинської окружної прокуратури рішенням суду підозрюваному у вбивстві знайомого обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права на заставу.

Мова йде про резонансну подію, що сталась у м. Шостка 27 березня 2021 року. Тоді троє місцевих чоловіків разом із потерпілим виїхали на околицю с. Московське Шосткинського району, щоб обговорити конфліктну ситуацію, яка між ними виникла. Усі вони були фігурантами кримінального провадження за фактом незаконного порубу лісу. Троє чоловіків планували переконати четвертого не співпрацювати з правоохоронцями.

Під час спілкування один із чоловіків дістав із багажника авто сокиру, якою тричі вдарив потерпілого. 37-річний чоловік помер на місці події. Тіло загиблого закопали в лісосмузі. З того часу близько місяця тривали розшуки загиблого. У ході слідства правоохоронці встановили осіб, які могли бути причетні до його зникнення. Спочатку вони все заперечували, однак згодом зізнались.

Дії 32-річного підозрюваного кваліфіковано за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України. Двом іншим чоловікам, які не причетні до вбивства, інкриміновано ч. 1 ст. 396 (приховування злочину) КК України. Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту. Водночас правоохоронці вже готують підозрюваним повідомлення про підозру в незаконному порубі лісу.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: