За добу на Сумщині виявили 5 боєприпасів

05.05.2021

4 травня групою піротехнічних робіт Міжрегіонального центру швидкого реагування Державної служби України з надзвичайних ситуацій (м. Ромни) проведено роботи зі знешкодження однієї 82-мм мінометної міни та двох 76-мм артилерійських снарядів. Боєприпаси раніше були виявлені в с. Перекопівка та с. Сулими, що на Роменщині. Небезпечні предмети вивезли у спеціально відведене місце та знищили шляхом підриву.

Того ж дня, на лінію екстреного виклику 101, надійшло повідомлення про виявлення 122-мм, 76-мм артилерійських снарядів, двох мінометних мін калібру 50-мм і 82-мм та однієї протитанкової міни ПТ – 62. Відголоски минулих війн були знайдені на відкритій території м. Шостка, на лузі в м. Охтирка, на відкритій території поблизу с. Попівка, що на Конотопщині, у садовому масиві м. Шостка та в полі с. Ярошівка, що на Ямпільщині. На місцях виявлення вибухонебезпечних предметів встановлено охорону та надано заявку

на знешкодження до Міжрегіонального центру швидкого реагування Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області (м. Ромни).

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: