Сумський студент-футболіст не стримав сліз після виходу в фінал Ліги чемпіонів

05.05.2021

Українця намагалися заспокоїти футболісти з команди-суперника.

Англійський клуб “Манчестер Сіті” обіграв французький “Парі Сен-Жермен” (ПСЖ) у матчі-відповіді півфіналу Ліги чемпіонів з рахунком 2: 0 і вийшов у фінал європейського футбольного турніру.

На 11-й хвилині поєдинку рахунок відкрив алжирець Ріяд Марез. Наступ почав Едерсон, який видав сильну передачу на фланг сумському студенту Олександру Зінченку. Український захисник відпасував на радіус штрафний Кевіну де Брёйне, а бельгієць пробив по воротах, але м’яч влучив у гравця ПСЖ і відскочив до Марез. Ріяду успішно реалізував свій шанс.

Пізніше Марез оформив дубль – він замкнув простріл Філа Фодена на 63-й хвилині. Через шість хвилин ПСЖ залишився в меншості після видалення Анхеля Ді Марії, який навмисне наступив на ногу колишньому гравцеві донецького “Шахтаря” Фернандіньо.

Після фінального свистка господарі поля не стримували своїх емоцій, а українець Зінченко розплакався від щастя.

У першій грі в Парижі “Манчестер Сіті” переміг із рахунком 2: 1. Тепер у фіналі “Сіті” зіграє з переможцем півфіналу між “Челсі” і “Реалом”, який відбудеться в середу, 5 травня.

Фінальний матч Ліги чемпіонів відбудеться в суботу, 29 травня, у Стамбулі. А вже завтра визначаться фіналісти Ліги Європи в парах “МЮ” – “Рома” і “Арсенал” – “Вільярреал”.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: