На Сумщині АЗС пограбував її колишній оператор

12.05.2021

Подія сталася у Глухові.

Досудовим розслідуванням встановлено, що о 2:30 02.03.2021 зловмисник, діючи умисно, таємно, впевнившись, що за його діями ніхто не спостерігає, будучи достовірно обізнаним про місце зберігання грошових коштів, так як раніше працював оператором на АЗС № 5 ТОВ «Єврогрінгаз» через незачинені двері проник до приміщення АЗС, звідки з шухляди столу викрав 21 975 грн. Після чого втік з місця вчинення злочину, а викраденими грошима розпорядився на власний розсуд.

7 квітня йому було повідомлено про підозру у вчиненні ним кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 КК України.

Днями суд ухвалив застосувати до підозрюваного запобіжний захід у вигляді особистого зобов`язання на період досудового розслідування, тобто до 7 червня 2021 року.

Покласти на підозрюваного такі обов`язки:

1) прибувати до слідчого, прокурора або суду за першою вимогою,

2) прибувати до кабінету старшого слідчого № 24 ВП №1 (м. Глухів) Шосткинського РУП ГУНП в Сумській області з 10 до 11 години кожного четверга в період досудового розслідування;

3) не відлучатися за межі Сумської області без дозволу слідчого, прокурора або суду;

4) повідомляти слідчого, прокурора чи суд, залежно від стадії кримінального провадження, про зміну свого місця проживання.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: