Стосовно начальника поліції з Сумщини закрили ще одну справу

12.05.2021

Щойно, 12 травня, у Коваківському районному суді закінчився розгляд справи стосовно Сергія Лук’яненка – колишнього начальника Сумської, а потім Конотопської поліції. Суд звільнив Сергія Лук’яненка від кримінальної відповідальності у зв’язку із закінченням строків притягнення до неї.

Судовий процес над Сергієм Лук’яненком тривав більше 5 років. Прокуратура звинувачувала його у зловживанні службовим становищем, приховуванні злочину, організації службового підроблення і втручанні у діяльність підлеглих. Йшлося про приховування розбійного нападу на магазин для непогіршення статистики і нереагування на повідомлення про незаконний видобуток піску, пише sumy.today.

Нагадаємо: окрім справи, яку розглядав Ковпаківський суд, судовий процес над Сергієм Лук’яненком 5 років тривав у Лебединському районному суді. Там начальника поліції судили за отримання 30 тис грн від головного лісничого Конотопського агролісгоспу. Але спочатку обвинувачення у неправомірній вигоді перекваліфікували на шахрайство, а потім справу також закрили через закінчення строків притягнення до кримінальної відповідальності.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: