Суд обрав запобіжний захід сумчанину, якого підозрюють у замаху на вбивство президента ФК “Суми”

12.05.2021

Чоловік, якого підозрюють у замаху на вбивство президента футбольного клубу «Суми», перебуватиме під вартою до 9 червня 2021 року.

12 травня 2021 року Ковпаківський районний суд м. Суми розглянув клопотання про обрання запобіжного заходу 51-річному сумчанину. Чоловіка підозрюють у вчиненні кримінального правопорушення, яке передбачене частиною другою статті 15, частиною першою статті 115 Кримінального кодексу України, – закінчений замах на вбивство.

Під час спільного відпочинку зі своїм знайомим він наніс йому тілесні ушкодження у вигляді множинних колото-різаних поранень e різні ділянки тіла та голови. Від небажаних наслідків потерпілий зміг врятуватися, оскільки вирвався від нападника та побіг.

Суд частково задовольнив клопотання слідчого та обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 30 діб. Ухвала може бути оскаржена до апеляційного суду протягом п’яти днів з моменту проголошення.

Нагадаємо, що згідно статті 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: