Нардеп Максим Гузенко: Наступного року дорога Ромни—Конотоп буде капітально відремонтована

13.05.2021

Робота з відновлення доріг Роменщини продовжується. Зокрема, наразі оголошений тендер на ремонт автошляху Ромни—Конотоп. За планом роботи будуть проведені у наступному році, повідомив у Фейсбуці народний депутат від Сумщини Максим Гузенко (партія “Слуга народу”).

“Сьогодні зустрівся з мешканцями Хмелівської територіальної громади. Обговорив із людьми кілька пріоритетних питань.

По-перше, стан дороги Хмелів—Чернеча Слобода. Хочу повідомити, що проектно-кошторисна документація на її ремонт готова, і вже за місяць роботи почнуться!

Крім того, буде відновлена дорога Ромни—Конотоп . Зараз уже оголошений тендер на її ремонт. За планом роботи будуть проведені у наступному році.

Підняли також питання підтримки малих фермерських господарств, перспективи їх розвитку і важливість збереження землі в ОТГ.

У планах — і реалізація проекту з термомодернізації школи Хмелівської ОТГ. Зараз активно шукаємо можливі шляхи і джерела його фінансування. Особисто докладу всіх зусиль, щоб наші діти навчалися у теплих і сучасних умовах”, – написав Максим Гузенко.

Нагадаємо, учора Максим Гузенко зустрівся з представниками Служби автомобільних доріг у Сумській області з приводу відновлення доріг у межах 161 округу. Як і обіцяв нардеп своїм виборцям, невдовзі буде капітально відремонтована ділянка Конотоп — смт Терни.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: