У Глухові почали ремонтувати пішохідну зону Веригінського мосту

13.05.2021

Глухівчани давно б’ють на сполох із приводу жалюгідного стану Веригінського мосту і особливо пішохідної зони. Його занедбаність викликає занепокоєння і у матусь міста, яким щодня ​​доводиться долати цю ділянку шляху, суцільно усіяну ямами і дірками, пише hlukhiv.info.

“Дивись і застрянеш колесами у просвітах”, – обурювалися жінки. Не менш сумна картина і біля мосту – на спуску від Арки тротуар був розділений фактично надвоє, що також приносило незручності пішоходам. Нерідко городяни, ризикуючи власною безпекою, виходили на проїжджу частину, вибираючи менше з двох зол.

Коли терпіння луснуло, незадоволені станом моста жителі міста вирішили звернутися з нагальною проблемою до заступника мера Валерія Галустяна, звернувши тим самим увагу влади на прикрі недоліки, які потребують усунення. Адже кожен день цим маршрутом пересуваються сотні городян.

Як розповів посадовець, сьогодні працівники ЖКЦ приступили до ремонту пішохідних доріжок. На даний момент вже забетонували наявні дефекти на пішохідній зоні, зверху планується вирівняти поверхню за рахунок укладання асфальту. Розсічений навпіл тротуар працівники ТОВ “Новбуд Глухів” нарешті возз’єднали, уклавши плитку.

Завершальний етап робіт планують провести завтра, встигнувши до вихідних привести до ладу інфраструктурний об’єкт.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: