РДА на Сумщині відтепер опікуватиметься автобусними маршрутами

15.05.2021

Автобусними маршрутами Шостка – Свеса та Шостка – Воздвиженське відтепер опікуватиметься Шосткинська райдержадміністрація. Про це йдеться у повідомленні офіційного сайту адміністрації, передає yampil.info.

«Відтепер Шосткинська райдержадміністрація є організатором перевезень на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Шосткинського району. Днями голова Шосткинської райдержадміністрації Оксана ТАРАСЮК зустрілася з підприємцями, які обслуговують ці маршрути. Очільниця району наголосила на необхідності забезпечення належної організації перевезень пасажирів та високої культури їх обслуговування», – зазначається у повідомленні.

У Шосткинській РДА нарахували лише 12 автобусних маршрутів загального користування, що не виходять за межі території Шосткинського району. Окрім Шостка – Воздвиженське № 227 та Шостка – Свеса № 231, це Глухів – Шостка, із заїздом у с. Землянка № 225, Глухів – станція Терещенська № 221, Глухів – Первомайське № 343, Глухів – Комарівка № 336, Глухів – Шалигине № 352, Глухів – Сваркове № 359, Глухів – Обложки № 341, Глухів – Яструбщина № 349, Глухів – Горіле № 347, Глухів – Слоут № 346.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: