Очільник РДА на Сумщині пішов із посади

15.05.2021

Ігор Волинець пішов із Шосткинської РДА. Про це колишній в.о. голови Шосткинської РДА повідомив у себе на фейсбук-сторінці, пише shostka.info.

«Хочу повідомити, що сьогодні я офіційно покидаю Шосткинську районну державну адміністрацію, колектив якої за роки роботи став частиною мого життя. Вдячний долі за можливість працювати в чудовому колективі професіоналів. Це справжні, небайдужі люди, яким по силам вирішити будь-яку задачу. Позаду безліч спільних успішних починань, досягнень, перемог….

Минулого року вдалося об’єднати депутатів з різними партійними прапорами і політичними поглядами, домогтися повного очищення і позбавлення від зарвавшихся елементів, які унеможливлювали подальший розвиток району.

Разом з командою був першим, кому випало отримати досвід створювати та здійснювати керівництво укрупненим Шосткинським районом, утвореним з чотирьох колишніх: Глухівського, Ямпільського, Середино-Будського, Шосткинського; досвід ліквідації районів та утворення ноаого, децентралізації з утворенням ОТГ. Проведено реорганізацію, закриття, передачу закладів та установ. Позаду дві потужні перевірки. Оновлено структуру РДА», – пише він.

В органах місцевого самоврядування Ігор Волинець працював з 2006 року. У 2017 р. став першим заступник голови Шосткинської районної державної адміністрації. Рік тому, у 2020 році, після звільнення Віктора Ждамірова з посади голови адміністрації  став виконуючим обов’язки очільника району. Нагадаємо, нещодавно Президент України призначив головою Шосткинсьокї РДА Оксану Тарасюк.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
01.05.2024 Договір оренди комерційної нерухомості: як його правильно оформити
01.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 30 вибухів
01.05.2024 Нардеп Михайло Ананченко розповів деталі про роботу проєкту «Код пам’яті»
01.05.2024 6 місяців вважали зниклим безвісти: у Ромнах попрощаються із полеглим захисником Сергієм Передрієм
01.05.2024 У Сумах до Великодня влаштовують благодійний майстер-клас
01.05.2024 В одному з сумських будинків немає світла через стоки в підвалі

Коментарі: