У Шостці відкрили сезон з пляжного волейболу

16.05.2021

Сьогодні, 16 травня на стадіоні «Зірка» пройшов обласний турнір з пляжного волейболу серед чоловіків (категорія 80+), в якому взяли участь спортсмени з Шостки, Сум та Глухова. Змагання стали офіційним стартом нового сезону.

За перемогу боролись дев’ять чоловічих команд, у складі яких виступали неодноразові переможці та призери змагань всеукраїнського рівня.

Участь у турнірі взяв і народний депутат України, президент Федерації волейболу Сумщини Ігор МОЛОТОК, за підтримки якого проходили змагання.

Матчі були динамічними та видовищними, боротьба – запеклою. Першими на корт вийшли шосткинці: Молоток/Бондаренко і Кибенко/Сенько.

Суперники не давали один одному перепочинку, партії проходили з мінімальним відривом у рахунку. Разом з тим перемогу здобула досвідчена і зіграна команда Ігоря Молотка і Романа Бондаренка. У такому складі вони виступають вже не вперше, і минулого року неодноразово ставали переможцями, в тому числі і на відкритті сезону.

Не схибила одна з найкращих команд і на старті цього сезону. У фіналі Молоток/Бондаренко «в суху», 2:0, обіграли своїх давніх і непримиримих суперників-шосткинців – Віталія Прокопенка і Владислава Бондаренка.

Отже, у підсумку змагань перемогу здобули Молоток/Бондаренко, «срібло» – Прокопенко/Бондаренок, бронзовими призерами стали Кибенко/Сенько.

Спортсмени нагороджені кубками, грамотами та медалями. Грамоту «За волю до перемоги» вручили єдіній гравчині турніру, яка виступала у складі чоловічої команди, Ірині Безкоровайній (Шостка). Кращим гравцем визнаний глухівчанин Василь Мішковський.

– У Шостці зібрались сильні волейболісти, давні друзі у житті, але непримиримі суперники – на корті. Команди продемонстрували високий рівень підготовки, красиву гру, погода сприяла – старт сезону видався вдалим. Також маю чудову новину: 3-6 червня на волейбольну спільноту України очікує грандіозна подія – у Шостці відбудеться тур чемпіонату України, категорії «три зірки», серед чоловічих та жіночих команд. На спортсменів очікують найкращі корти, призовий фонд у розмірі 40 тис грн і славетна шосткинська гостинність. Запрошую всіх волейболістів країни до Шостки! – зазначив Ігор МОЛОТОК.

Нагадаємо, що Шостка вже приймала фінал Чемпіонату України та Кубок України з пляжного волейболу і отримала високі оцінки за організацію змагань і від спортсменів, і від Федерації волейболу України.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
06.05.2024 У зв’язку зі станом енергосистеми Сум на лінії виїхали лише тролейбуси з автономним ходом
06.05.2024 12 шахедів знищили цієї ночі на Сумщині, – Повітряні Сили
06.05.2024 Внаслідок нічної атаки росіян без електроенергії залишились населені пункти Сумського, Роменського та Охтирського районів
06.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксували 24 вибухи
06.05.2024 Вночі ворог завдав удару по енергооб’єктам Сумщини
06.05.2024 Одна цивільна особа отримала поранення унаслідок удару шахедами по Сумам — ОК «Північ»

Коментарі: