У турецькій ДТП, в якій загинули двоє сумських студентів, постраждали ще двоє сумчан

18.05.2021

Як ми повідомляли, двоє сумських студентів загинули 15 травня в Туреччині. За інформацією турецького видання “Hurriyet”, у цій ДТП було ще двоє травмованих сумчан.

“Загинули двоє наших студентів Попов Олександр та Пришко Анастасія. Зовсім юні… Найкращі, яскраві, талановиті, цілеспрямовані, активні члени студентського директорату інституту… Красива та любляча пара”, – йшлося в повідомленні інституту.

Аварія сталася у місті Денізлі. В автомобілі, який їхав з Анталії, було четверо українців. За даними видання, водій не впорався з керуванням, автівка перевернулася. Олександр Попов загинув на місці, Анастасія Пришко померла в лікарні. Двоє інших українців – дівчина та хлопець – доправлені до лікарні.

Голова студентської ради при облдержадміністрації, колишній студректор СумДУ Микита Ковалевський підтвердив, що загиблі навчалися на четвертому курсі університету, а травмовані – Владислав Зікрань та Анастасія Нестеренко – також студенти СумДУ. Ще він розповів, що друзі загиблих сумчан оголосили про збір коштів для допомоги батькам молодих людей.

Заступниця директора Інституту бізнесу, економіки та менеджменту СумДУ Вікторія Дудченко повідомила, що студенти навчалися дистанційно. Більше в університеті подію коментувати не стали…

Суспільне

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: