На Сумщині ліквідували пожежу в житловому секторі

18.05.2021

17 травня о 21:54, до Служби порятунку 101, надійшло повідомлення про загоряння господарчої споруди по вул. Полозова в с. Первомайське, що на Глухівщині. Про пожежу повідомила власниця, яка побачила охоплену полум’ям покрівлю сараю. На місце події було направлено відділення чергових караулів 19-ї державної пожежно-рятувальної частини та 38-го пожежно-рятувального посту, а також місцеву пожежну команду с. Береза та 1 пристосовану техніку місцевого агропідприємства.

Прибувши на місце, вогнеборці встановили, що вогнем охоплено господарчу споруду по всій площі, сільськогосподарський інструмент. Через сильний вітер вогонь перекинувся на покрівлю розташованого в 2-х метрах житлового будинку та пошкодив 3 пластикових вікна, двері, холодильник, диван та речі домашнього вжитку. Для безперебійної подачі води на гасіння пожежні автоцистерни довелось до заправляти від водонапірної башти, яка була розташована на відстані 1,5 км від осередку горіння.

О 22:56 загоряння локалізували, а о 00:52 – витративши на гасіння майже 25 тонн води, повністю ліквідували.

Всього на гасіння було залучено 2 одиниці спеціальної техніки та 7 чоловік особового складу від Державної служби України з надзвичайних ситуацій, 1 автомобіль та 1 працівник місцевої пожежної команди с. Береза і 1 одиниця пристосованої техніки та 1 працівник місцевого агропідприємства.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: